Despre noi

Despre noi

Serviciul public de salubrizare a localitatilor face parte din sfera serviciilor comunitare de utilitati publice si se desfasoara sub controlul, conducerea sau coordonarea autoritatilor administratiei publice locale ori asociatiilor de dezvoltare comunitara, in scopul salubrizarii localitătilor.

Acest serviciu se organizeaza pentru satisfacerea nevoilor populatiei, ale institutiilor publice si ale agentilor economici de pe teritoriul respectivelor unitati administrativ-teritoriale.Recorwood afera servicii de salubrizare pentru orasul Braila cat si pentru localitatile din acest judet.

Firma RECORWOOD vine in intampinarea dvs oferind servicii de salubrizare si de colectare a deseurilor ajutand la completarea circuitului reciclarii prin depozitarea si transportarea deseurilor in locuri sigure pentru a avea un impact cat mai mic asupra mediului.

Fata de alte metode ecologice, reciclarea este cea care presupune cel mai mic efort din partea consumatorilor. Deseurile menajere trebuie sortate inainte de a le arunca in containere separate pe tipul de deseu acceptat (plastic, sticla, hartie etc).

Deci pentru consumatorul de rand reciclarea presupune doar putina atentie la sortarea deseurilor.

Aproape 45% din deseurile casnice sunt ambalaje si materiale reciclabile.
Aceasta cantitate a crescut in ultimii ani si va creste in continuare.

Fiecare dintre noi, ca reprezentant al comunitatii, are puterea si obligatia de a influenta procesul de ecologizare a propriului oras sau a zonei unde isi petrece vacanta.

Solutia este la indemana noastra si consta in DEPOZITAREA SELECTIVA A DESEURILOR,
in vederea reciclarii/revalorificarii lor.

De ce reciclarea?

Reciclarea materialelor refolosibile reduce consumul resurselor naturale (petrol, apa, energie) precum si nivelul emisiilor nocive in aer.

Reciclarea este un proces care se deprinde in timp, ajungand sa fie un reflex in comportamentul nostru, este solutia cea mai buna si cea mai putin costisitoare din punct de vedere financiar insa de multe ori nu acordam atentia cuvenita acestui proces.

Program Facturare