Legislatie

Legea Deratizarii. Legislatia in vigoare stipuleaza in mod clar importanta si periodicitatea deratizarii

Legislatia in vigoare stipuleaza in mod clar importanta si periodicitatea lucrarilor de dezinsectie si deratizare, precum si cosnecintele neefectuarii lor.

Legea nr. 3/1978 privind asigurarea sanatatii publice.

Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna.

Legea nr. 10/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica, publicata in Monitorul Oficial nr. 204/1998 cap 5., art. 28

“Agentii economici si celelalte persoane juridice sunt obligate sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de dezinsectie si deratizare periodice”

Legea nr. 344/31.05.2002 privind stabilirea si sanctionarea contravenientilor la normele legale de igiena si sanatate publica, art. 11

Este contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 RON la 8.000 RON neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.

Art. 48 – Prezentele norme de igiena se aplica categoriilor de institutii in care se desfasoara activitati social-culturale, colectivitatilor de munca sau recreere, precum si unitatilor in care se efectueaza prestari de servicii pentru populatie, denumite in continuare unitati.

Art. 147 – Cetatenii cu gospodarii individuale si asociatiile de locatari au obligatia de a asigura combaterea si stingerea focarelor de artropode si rozatoare vectoare de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort din gospodaria proprie sau din spatiile pe care le detin.

In procesul de DDD folosim produse acreditate de Ministerul Sanatatii!

Prin tehnicile speciale de deratizare, dezinsectie, dezinfectie noi venim in sprijinul dumneavoastra dorind sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat.

Echipamente si substante profesionale pentru deratizare, dezinsectie, dezinfectie.

Echipamentele si produsele folosite in scopul deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei locuintelor, sediilor de firma, depozitelor sau oricaror suprafete inchise sau deschise pe care le detineti, respecta in totalitate normele impuse de Uniunea Europeana si de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Program Facturare